Bel ons: 0522 - 451771

Wijn arrangement Welgelegen

Laat u heerlijk culinair verwennen. Proef in de namiddag van de mooie wijnen op de Kasteelhoeve te IJhorst tijdens een heerlijke wijnproeverij. Geniet ‘s avond van een menu naar keuze in het dorpscafé De Brouwmeester in Koekange, op loopafstand van Landgoed Welgelegen. Kom vervolgens heerlijk tot rust op Landgoed Welgelegen te Koekange. U overnacht in één van de twee rustieke B&B accommodatie van Landgoed Welgelegen. De volgende ochtend wordt u een uitgebreid ontbijt geserveerd. Om uw verblijf cultureel af te sluiten kunt u een bezoek brengen aan het blikmuseum op Landgoed Welgelegen. Dit arrangement is te boeken op vrijdagen en zaterdagen bij Landgoed Welgelegen.

Bezoek ook de website van de Kasteelhoeve: www.kasteelhoeve.nl

De prijs voor het arrangement is: € 154,- voor 2 personen.

(De wijnproeverij kost € 17,50 p.p., het verrassingsmenu € 29,50 p.p. en de kamer € 60,- per 2 personen per nacht inclusief ontbijt)

Wilt u meer informatie over het Wijn arrangement neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Beauty arrangement

Arrangement in ontwikkeling. Binnenkort te boeken.

Wilt u meer informatie over het Beauty arrangement neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Vergader arrangement

Vergader op een unieke locatie. Weg van alle beslommeringen op kantoor of thuis en u geheel richten op uw meeting. Dat alles in een landelijke en rustige omgeving. Plan uw vergadering op Landgoed Welgelegen.

2-uurs arrangement: € 12,50,- p.p.*

4-uurs arrangement: € 20,- p.p.*

* Te boeken vanaf 10 personen. Inclusief: onbeperkt koffie, thee, water, chocolaatjes/snoep en 1x eigengebakken koek. Exclusief lunch of diner.

8-uurs arrangement: € 35,- p.p.

Te boeken vanaf 10 personen. Inclusief: onbeperkt koffie, thee, water, chocolaatjes/snoep, schaal met fruit en 2x eigengebakken koek. Exclusief lunch of diner.

Voor lunch en/of diner kunt u een keuze maken uit één van onze buffetten.

Wilt u meer informatie over de vergader arrangementen neem dan contact met ons op.

Neem contact op