In de zomermaanden juni. Juli en augustus is de hooiberg op landgoed welgelegen geopend als theeschenkerij. Wij hebben dan een kleine kaart, met verschillende eigen gebakken lekkernijen, waaronder heerlijke lunch mogelijkheden. Natuurlijk mag dan een bezoekje aan ons blikmuseum niet ontbreken.

In de theeschenkerij worden heerlijk eigen gebakken soorten koek en cake geserveerd. U kunt kiezen uit verschillende soorten thee, een lekkere kop koffie, frisdrank, wijn, bier, enz. Het is ook mogelijk om te lunchen. Wij serveren heerlijk smørrebrød. Onze inspiratie is Scandinavië. Wij houden van de rust en de ruimte in de Scandinavische landen. De mensen zijn er vriendelijk en de sfeer is gemoedelijk. Gezamenlijk eten vinden ze belangrijk. Hun bekende smørrebrød is dan ook erg lekker. De variatie mogelijkheden zijn eindeloos. Ieder jaar gaan we een paar dagen naar Denemarken om weer nieuwe inspiratie op te doen.

Smørrebrød: Een typische Scandinavische wijze van het beleggen van brood. Uw brood wordt belegd met verse ingrediënten (zoveel mogelijk uit eigen tuin) in verschillende lagen.