Bel ons: 0522 - 451771

Wijn arrangement Welgelegen

Laat u heerlijk culinair verwennen. Proef in de namiddag van de mooie wijnen op de Kasteelhoeve te IJhorst tijdens een heerlijke wijnproeverij. Geniet ‘s avond van een menu naar keuze in het dorpscafé De Brouwmeester in Koekange, op loopafstand van Landgoed Welgelegen. Kom vervolgens heerlijk tot rust op Landgoed Welgelegen te Koekange. U overnacht in één van de twee rustieke B&B accommodatie van Landgoed Welgelegen. De volgende ochtend wordt u een uitgebreid ontbijt geserveerd. Om uw verblijf cultureel af te sluiten kunt u een bezoek brengen aan het blikmuseum op Landgoed Welgelegen. Dit arrangement is te boeken op vrijdagen en zaterdagen bij Landgoed Welgelegen.

Bezoek ook de website van de Kasteelhoeve: www.kasteelhoeve.nl

De prijs voor het arrangement is: € 180,- voor 2 personen

Wilt u meer informatie over het Wijn arrangement neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Fiets arrangement

Geniet van Drenthe op de fiets. Drenthe is een schitterde fiets provincie. Doormiddel van de knooppunten routes komt u op de mooiste plekjes. Wij hebben een goede route kaart voor u klaarliggen met een lijst met tips zodat u zelf de mooiste route kunt samenstellen. Lekker fietsen door de bossen en over de heide, even afstappen voor een bezoekje aan een museum of voor een kopje koffie. Laat u verrassen door de afwisselde omgeving rondom Koekange, de bossen en heide van het Dwingelderveld en het water in het Reestdal. Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen inclusief ontbijt en éénmaal een drie gangen menu naar keuze in het dorpscafé  ‘De Brouwmeester’ in Koekange, op loopafstand van Landgoed Welgelegen. U kunt uw eigen fietsen meenemen of wij huren fietsen (al dan niet elektrisch) voor u zodat de fietsen na het ontbijt voor u klaar staan. Kom na alle inspanning heerlijk tot rust op Landgoed Welgelegen in één van de twee rustieke B&B accommodaties van Landgoed Welgelegen.

De prijs voor het arrangement is: € 205,- voor 2 personen

Fietsen huren: Gewone fiets €10,- per dag, elektrische fiets €20,- per dag. (Prijzen onder voorbehoud)

Wilt u meer informatie over het Fiets arrangement neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Vergader arrangement

Vergader op een unieke locatie. Weg van alle beslommeringen op kantoor of thuis en u geheel richten op uw meeting. Dat alles in een landelijke en rustige omgeving. Plan uw vergadering op Landgoed Welgelegen.

2-uurs arrangement: € 12,50,- p.p.*

4-uurs arrangement: € 20,- p.p.*

* Te boeken vanaf 10 personen. Inclusief: onbeperkt koffie, thee, water, chocolaatjes/snoep en 1x eigengebakken koek. Exclusief lunch of diner.

8-uurs arrangement: € 35,- p.p.

Te boeken vanaf 10 personen. Inclusief: onbeperkt koffie, thee, water, chocolaatjes/snoep, schaal met fruit en 2x eigengebakken koek. Exclusief lunch of diner.

Voor lunch en/of diner kunt u een keuze maken uit één van onze buffetten.

Wilt u meer informatie over de vergader arrangementen neem dan contact met ons op.

Neem contact op