In de zomermaanden juni. Juli en augustus is de hooiberg op landgoed welgelegen geopend als theeschenkerij. Wij hebben dan een kleine kaart, met verschillende eigen gebakken lekkernijen, waaronder heerlijke lunch mogelijkheden. Natuurlijk mag dan een bezoekje aan ons blikmuseum niet ontbreken.

In de theeschenkerij worden heerlijk eigen gebakken soorten koek en cake geserveerd. U kunt kiezen uit verschillende soorten thee, een lekkere kop koffie, frisdrank, wijn, bier, enz. Het is ook mogelijk om te lunchen. Wij serveren heerlijke broodjes en salades. Onze inspiratie is onze eigen tuin. Proef de smaak van onze tuin in onze lunches.

Uw brood wordt belegd met verse ingrediënten zoveel mogelijk uit eigen tuin.

Corona maatregelen: Onze hooiberg is ingericht zodat gasten 1,5m uit elkaar zitten. Buiten hebben we een ruim terras waar u op ruime afstand van elkaar kunt zitten. Toilet is via een buitenom route vanaf het terras te bereiken. Bij het toilet staat een spray zodat u, indien gewenst zelf de toiletbril kunt reinigen en desinfectie handgel voor de handen. Wij zullen u vragen naar uw gezondheid. In overleg serveren wij aan tafel of plaatsen we de bestelling op een plaats waar u het zelf kunt pakken. Per tafel mag 1 huisgezin plaatsnemen of maximaal twee personen die niet samen in 1 huis wonen. Verder houden wij ons en vragen we u als gast om zich te houden aan de RIVM maatregelen. Houd 1,5m afstand. Was je handen regelmatig. Nies in je elleboog. Gebruik tissues. Schud geen handen. Geen groepsvorming.