Vanaf donderdag 22 september 2022 heten wij u elke donderdag, vrijdag en zaterdag welkom in Landrestaurant ‘De Hooiberg’ op Landgoed Welgelegen. Wij hebben een menukaart, met lunch en diner mogelijkheden. Natuurlijk mag dan een bezoekje aan ons blikmuseum niet ontbreken.

In het landrestaurant worden heerlijk eigen gebakken soorten koek en cake geserveerd. U kunt kiezen uit verschillende soorten thee, een lekkere kop koffie, frisdrank, wijn, bier, enz. Het is ook mogelijk om te lunchen of te dineren. Wij serveren heerlijke broodjes en salades. Onze inspiratie is onze eigen tuin. Proef de smaak van onze tuin in onze lunches en diners.

Verbouw Hooiberg

Momenteel wordt onze Hooiberg volledig verbouwd. Begin februari is de aannemers gestart en als het allemaal volgens planning verloopt hopen we medio augustus onze deuren weer te kunnen openen. De hooiberg krijgt een verdieping, een nieuwe toiletgroep met een invalide toilet en vloerverwarming. Ondanks dat het straks een compleet nieuw gebouw is doen we er alles aan om de sfeer van de oude Hooiberg terug te laten komen. Buiten wordt een groot terras aangelegd en een parkeerplaats. Via Facebook, Linkedin en deze website houden we u op de hoogte van de verbouwing. Wij kunnen niet wachten om u te ontvangen in onze nieuwe hooiberg. Het realiseren van dit project wordt mede mogelijk gemaakt door:

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland”