Wij delen graag ons prachtige Landgoed met u, maak kennis met ons familie bedrijf en geniet van de ultieme vrijheid.

Wij zijn familie Bout en samen runnen wij Landgoed Welgelegen. Op ons landgoed bent u van harte welkom om te komen genieten van de ruimte, de rust en de prachtige omgeving. Huize Welgelegen vormt het aanzien van het Landgoed gelegen op een prachtige plek in Koekange, Zuidwest-Drenthe.

Wilt u een dagje verblijven op Landgoed “Welgelegen”? Bezoek ons Blikmuseum.  De blikken vertellen de geschiedenis van de industrialisatie en laten de ontwikkeling van de reclame zien. De collectie telt ruim 2000 blikken. En geniet van een heerlijk kopje thee of koffie met eigen gebakken lekkernijen in onze theeschenkerij. Of een typisch Scandinavische lunch.

De theeschenkerij en het blikmuseum zijn geopend in de weekenden van de zomermaanden juni, juli en augustus. Voor groepen zijn wij het hele jaar geopend op afspraak. Momenteel wordt onze Hooiberg verbouwd, medio augustus 2022 verwachten we onze deuren weer te openen, zie voor meer informatie onze pagina over de theeschenkerij.

Wilt u een poosje verblijven op Landgoed ‘Welgelegen’. Voor u en uw familie is er een minicamping met 10 kampeerplaatsen. Wilt u iets luxer dan bieden wij de mogelijkheid voor Bed & Breakfast in het voormalig Stookhuis en Koetshuis. Uiteraard kunt u op Landgoed ‘Welgelegen’ uw eigen paard meenemen.

Meer over ons